X
Definirea Sprancenelor

Sprancenele definesc structura fetei si joaca un rol psihologic important pentru statutul nostru social. Pensatul profesional se realizeaza dupa viziunea specialistului, in functie de trasaturile chipului, se alege forma, se tund, apoi se elimina firele in plus.

Forma cea mai des intalnita este angulara, clasica, ce are inspiratie sprancenele anilor 50-60, cat mai naturale, atat prin structura cat si culoare.

Pentru un efect cu adevarat uimitor si o expresivitate imbunatatita se imbina si stilizatul sprancenelor ca definire. Stilizatul sprancenelor se realizeaza dupa pensat, se stabileste forma si se realizeaza corectia prin pictura, astfel se acopera diferentele dintre sprancene si goluri, dupa care se fixeaza pentru definire si rezistenta.

Stilizatul sprancenelor se poate realiza si prin vopsire, se stabileste forma si se realizeaza vopsirea in functie de culoarea parului. Avantajul este ca avem sprancele perfecte mai mult timp, cu un minim de efort. Se evita vopsirea sprancenelor in nuante total diferite fata de par.

Sprancenele inegale si/sau cu goluri se corecteaza prin pensat si stilizat, insa se evita pensarea excesiva din dorinta alinierii acestora. Cu cat pensam mai mult cu atat vor arata mai inestetic. Corectia se realizeaza din aproape in aproape. Este mult mai natural sa le echilibram putin decat sa pensam excesiv iar acestea sa arate ca doua liniute frante . Deasemenea se evita ascutirea excesiva a sprancenelor si stilizarea lor in negru pur, rezultand o inasprire a trasaturilor si un aspect estetic nefavorabil

Indiferent de metoda pe care o alegem pentru a avea sprancene definite, este recomandat folosirea unor tratamente de crestere si ingrijire a firelor de par. Alegeti doar persoane cu experienta si dedicate pentru a realiza pensatul si stilizatul sprancenelor. Doar un profesionist poate sa va ofere sprancene definite si sa va aduca un beneficiu imaginii dumneavoastra.

? Mirela Cristiana Dinu; 2014. Toate drepturile rezervate.

Leave a Comment