X
Machiajul de mireasa cu aerograful (Airbrush Make-Up)

Machiajul cu Airbrushul (Aerograf) fiind cea mai noua tehnica de machiaj, cu rezultate fantastice chiar si pe cele mai problematice tenuri, avand deasemenea cele mai inalte standarde de igiena, trebuie sa ofere incredere, sa arate perfect, sa va transforme intr-o diva .

Aplicarea se realizeaza cu ajutorul a doua componente principale ( pistol si compresor), compresul va genera aer, iar pistolul alimentat va doza intensitatea si cantitatea de produs care va trebui sa fie spreiat in concordanta cu portiunea de piele pe care se lucreaza si rezultatul dorit.

Makeup Artistul ce realizeaza machiajul este raspunzator pentru realizarea, fixarea si conditiile de igiena in care acesta este realizat.

Multi Make-up Artisti folosesc aerograful incorect , fara a-i atribui adevaratele beneficii, deoarece nu cunosc tehnica aplicarii, nu folosesc metode si produse speciale, rezultand un machiaj cu tenul incarcat, crapat, neuniform, cu pete, avand o coloratie diferita fata de cea a pielii, neavand rezistenta caracteristica si care nu se incadreaza in standardele calitatii machiajului cu aerograful.

Finisarea corecta se realizeaza prin aplicarea corecta a intensitatii, a spreierii straturilor specifice si a uscarii alternative, dar si datorita folosirii produselor profesionale speciale de aerografie ce au proprietati diferite fata de cele profesionale standard.

Machiajul cu aerograful aplicat corect de catre un Makeup Artist profesionist va ofera:

Protectie impotriva transpiratiei, se foloseste cu succes si pe ten si pe corp.
Rezistenta la apa.
Rezistenta la transfer.
Rezistenta la caldura excesiva.
Prospetime cu rezistenta de pana la 24 ore.
Rezistenta la intemperii.
Aspect natural, mat.
Ten perfect fara luciu.
Aspect uniform si neted.
Piele fara imperfectiuni.
Potrivit pentru persoanele cu sensibilitate crescuta.

Datorita puterii mari de acoperire si a produselor speciale, Airbrushul camufleaza cu usurinta imperfectiunile tenului ( cearcane, pete, pistrui ), oferind aspect uniform perfect natural.

Airbrushul nu modifica, nu afecteaza si nu produce efecte adverse asupra pielii, atat produsele cat si metodele folosite corect sunt special create sa ofere doar beneficii acesteia.

Airbrushul nu se aplica prin spreiere sub ochi, in ochi sau in apropierea mucoasei acestuia, pigmentul si aerul generat de aerograf irita globul ocular si mucoasa ochiului. Se poate aplica produs folosind o pensula speciala, astfel incat ochiul sa fie protejat si totodata machiajul sa fie complet si existent in zona ochilor.

Airbrushul nu se inhaleaza,  se tine respiratia cand se aplica in zona gurii si a nasului, pe restul zonelor nu sunt restrictii.

Pentru a beneficia de o aplicare cat mai buna este necesar a nu se interveni asupra tenului cu tratamente chimice, dure.

Machiajul cu aerograful, ca si machiajul realizat cu metoda clasica, nu da randamente pe o piele cu fisuri, cruste, rani, plagi, piele deshidratata si uscata profund sau avand diverse boli de piele.

Pentru evitarea formarii riduletelor fine si de expresie este necesar o relaxare totala a muschilor fetei si a pielii pentru a capata un aspect cat mai neted si pentru ca Airbrushul sa se aplice exact uniform, precis si subtil, cu straturi suplimentare pe unde se cere, neafectand intregul complex.

Modelarea trasaturilor cu aerograful este naturala, cu finisare de trecere si margini netede, perfect pozitionata, ce subliniaza elemente ce dau suplete si feminitate prin clar-obscur.

Aerograful plaseaza Blushul ca o imbujorare naturala a fetei si se vede ca parte din pielea naturala, se combina perfect in modelare cu margini netede.

Aerograful reda Iluminarea ca stralucirea pielii in lumina soarelui, aplicata strategic cu extremitati finisate subtil menite sa ofere feminitate si senzualitate.

Tehnica Aerografului in conturarea sprancenelor este una complexa si necesita indemanare si experienta, acestea se pot contura fie intens fie subtil privind culoarea, iar in ceea ce priveste densitatea produsului, aplicarea se face prin spreiere abundent folosind tipare speciale, create perfect, ceea ce da margini cu structura geometrica.

Airbrushul poate oferi buzelor culoare de baza, pregatitoare urmatoarelor etape ale machiajului, astfel poate ajuta la o mai buna rezistenta a culorii in timp pe buze, folosind sabloane si tehnici speciale de aplicare pentru efecte remarcabile.

Machiajul cu Aerograful trebuie deasemenea aplicat in strat subtire de trecere pe gat, urechi si la intersectia cu firele de par. De precizat este faptul ca acesta trebuie sa aiba efect de degrade pentru a nu atrage atentia sau pentru a nu se vedea patat in contrast cu portiunea apropiata.

Toate miresele fac schimburi de pupici cu invitatii pe parcursul nuntii si intampina probleme privind stergerea machiajului, insa Airbrushul este singurul machiaj care face fata cu brio la o astfel de provocare, oferind rezistenta de lunga durata, factor necesar si decisiv ce va ofera siguranta unei imagini perfecte garantand pupicii doar amintiri placute.

In timpul si dupa aplicarea Airbrushului ( minim 30 de minute dupa) este contraindicata vorbirea ( in special la telefon ), mimica fetei, atingerea fetei cu mana, scarpinatul, presatul, frecatul tenului, pupicii, consumul de alimente si bauturi. Este important a se respecta aceste restrictii pentru a putea valorifica Airbrushul, pentru a-i permite fixarea.Fara a tine cont de acestea Airbrushul nu va avea aceleasi proprietati, iar aspectul vizual nu va fi cel asteptat. Garantia Airbrushului se acorda in momentul in care se aplica in mod corect, respectand restrictiile impuse.

Dupa fixarea Airbrushului ( maxim 1 ora) puteti sa va reluati obiceiurile.

De ce sa alegeti Machiajul cu Aerograful?
- rezistenta 24 ore
- aspect uniform si natural
- igiena maxima
- garantie
- frumusete
- stil

Alege un Makeup Artist instruit care sa iti construiasca imaginea la care ai visat.

Leave a Comment